Akademiet 2.0 | Masterkurs

«Akademiet – Neste steg i liv og tjeneste» er Frikirkens lokale ledertreningskurs for Unge Voksne. Vi tror alle som følger Jesus har en tjeneste, men kanskje er du en av de som kjenner på et kall til å arbeide i en kirke eller organisasjon. Akademiet er en kurspakke skreddersydd for den lokale menigheten, hvor vi stiller med videoundervisning, arbeidsoppgaver, og verktøy for en seks-kvelder kursprosess. Du stiller med unge voksne, fasiliteter, mat og leder dine gjennom prosessen i fellesskap.

Hvorfor Akademiet?

Akademiet er et fantastisk verktøy for deg, som leder, å bli kjent med dine unge voksne gjennom et helhetlig, ekte og ærlig opplegg som tar dere gjennom nøkkelpunkter i egen utvikling og kristent liv. Ønsker du investere inn i nøkkelpersoner, eller starte opp noe for unge voksne? Bruk Akademiet som utgangspunkt, så får du og dine unge voksne en felles plattform dere kan bygge menighet og det videre arbeidet på.

Ønsker du arrangere Akademiet hos deg? Er nysgjerrig og ønsker å se hva dette er? Ta kontakt med Eirik B. Fjellestad på ebf@fribu.no.